Magyar Médiaművészek Egyesülete

A movum.hu a Magyar Médiaművészek Egyesületének rendes tagjai és egyéb médiaművészek, szervezetek bemutatására létrejött kezdeményezés. Tartalmaink megtekintésével támogatod a Magyar Médiaművészek Egyesületét, a tagjainkat, a tartalommegosztó művészeket és szervezeteket. Az egyesület célja a tudatos, kreatív tehetségek felkutatása, művészeti és kulturális programok, rendezvények szervezése és kiadványok létrehozása.

Az oldal a kortárs innovatív gondolkodású médiaművészek, média tartalmat és videó eseményeket megosztó szervezetek megmutatkozására ad lehetőséget. A kiállítóterek, és az online videómegosztók által uralt közeg elhagyásával egy új alternatív platformot hoztunk létre, amelyen a munkák közegspecifikus megmutatkozására, és az innovatív alkotók és kiemelkedő művészek pénzbeli támogatására egyaránt teret kínálunk.

Az egyesület célja, hogy a médiaművészek társadalmi szervezeteként elősegítse tagjai pályakezdését, jelenlétét a kulturális és tudományos életben. Lehetővé tegye tagjainak bel- és külföldi kiállításokon, alkotótelepeken való szereplését, tovább fejlődését, valamint az innovatív, újmédia területeinek kutatását a magyar kreatív ipar fejlődéséért. Az egyesület további céljai között szerepel a hátrányos helyzetben lévő gyermekek és fiatalok művészeti oktatása, a tehetségek felkutatása és gondozása, valamint művészeti és kulturális programok, rendezvények, fesztiválok szervezése, kiadványok tervezése, hogy közönség nevelést vállalva népszerűsítse és közelebb hozza a kultúrát és a művészetet az emberekhez a mozgókép, a színház, a tánc és a zene segítségével.

Kapcsolat

Köszönjük, hogy támogatod
egyesületünk tevékenységét!

11747068-25253236-00000000

Alapadatok

Az egyesület neve: Magyar Médiaművészek Egyesülete
Rövid név: MOVUM
Székhely: 9970 Szentgotthárd, Fűzesi út 12.
Adószám: 19187901-1-18
IBAN: HU76
Bankszámlaszám: 11747068-25253236-00000000 OTP Bank
Elnök: Horváth Tibor Gyula
Elnökségi tagok: Nagy Róbert DLA
Takáts Fruzsina

Legyél az egyesület rendes tagja!

Csatlakozz az interdiszciplináris gondolkodású, mediális eszközökkel alkotó tagjaink sorához! Ha te is a cross média, intermédia, video performance, kísérleti filmek, új média és a kortárs művészet területein alkotó kreatív és innovatív, tervező, kurátor, előadó, író, zenész, programozó vagy filmes vagy, akkor jelentkezz!

Tagjainknak ingyenes hozzáférést biztosít az egyesület a movum.hu tartalommegosztó és tartalom megtekintő felületeihez. Emellett nemzetközi lehetőségeken, médiaművészeti eseményeken, közös alkotóműhelyekben való részvételben, szakmai ösztöndíjak elnyeréséhez, online híradásban, egyéni projektek kivitelezésében nyújtunk segítséget.

A közzétett tagfelvételi időszakon kívül is benyújthatod tagsági jelentkezésed emailben, a megadott feltételek mentén, az adatlap kitöltésével. Az adatlapot a Tagfelvétel melletti ikon segítségével tudod letölteni. Az egyesületi tagságról a szervezet tagjai döntenek a közgyűléseken.

Tudj meg többet a MOVUM Közösség működéséről!

Csatlakozz tartalom-megosztóként!

Művészeknek!

Mediális eszközökkel alkotó művészek, a cross-média, intermédia, videó performance, kísérleti filmek, új média és a kortárs művészet területein alkotó kreatív és innovatív, tervezők, kurátorok, előadók, írók, zenészek, programozók, filmesek mind tartalommegosztók lehetnek a Movum.hu-n, amennyiben megfelelnek az egyesület által meghatározott szakmai feltételeknek.

A művészeknek időzített média tartalommegosztására, kampány stratégia kidolgozására, kiállításainak, eseményeinek híresztelésére egyaránt segítséget nyújt a Movum.hu csapata.

Tartalom-megosztói szándékod kérjük emailben jelezd felénk. A személyre szabott felületedről és a felhasználási feltételekről emailben adunk tájékoztatást.

Tudj meg többet a MOVUM Közösség működéséről!

Szervezeteknek!

Alkotó csapatok, galériák, stúdiók, múzeumok, kreatív közösségek és egyéb intézmények időzített médiatartalom megosztására, kampány stratégia kidolgozására, eseményeinek híresztelésére egyaránt segítséget nyújt a Movum.hu csapata, amennyiben megfelelnek az egyesület által meghatározott szakmai feltételeknek.

A szervezet képviseletében a tartalom-megosztói szándékát kérjük emailben jelezze felénk. A személyre szabott felületről és a felhasználási feltételekről emailben adunk tájékoztatást.

Tudj meg többet a MOVUM Közösség működéséről!

Jelentkezz!

Támogatóink